Český porcelán a.s. – veletrh AMBIENTE

Hlavní stránka / Pro Média / Propagace / Český porcelán a.s. – veletrh AMBIENTE

Akciová společnost Český porcelán se každoročně aktivně účastní světově významného veletrhu domácenského a dárkového zboží ,který proběhne ve dnech 10 - 14 .února v německém Frankfurtu nad Mohanem.
Této příležitosti vždy využíváme k tomu,abychom na svém stánku představili našim stabilním zákazníkům i novým zájemcům jednak ukázky našeho standardního výrobního programu a především nové výrobky z našeho inovačního programu.Jako každý rok předkládáme několik dalších výrobků doplňujících široký sortiment porcelánu s cibulovým vzorem,abychom měli co nabídnout sběratelům tohoto našeho tradičního sortimentu.Zajímavější je však jistě naše nová sada PRAHA,což je porcelán s reliefem v bílé barvě nebo s podglazurovou dekorací buď tzv.ECO a slaměnka.Pro ukázku připravujeme pro AMBIENTE prvních cca 10 výrobků,avšak v našem plánu inovace je řada dalších položek pro tuto sadu.
Připravili jsme také novou řadu výrobků NATURE,což je nová dekorace pestrobarevného cibuláku s využitím našeho tvaru ROKOKO.Přirozeně vystavujeme tradičně i několik nových tvarů hrnků a také představujeme 8 standardních vtavných barev aplikovaných na hrnky technologií stříkání.
Na stánku Českého porcelánu nebudou chybět samozřejmě ani ukázky ozdobného a figurálního porcelánu z výroby našeho závodu Royal Dux.